Groot gaat Groen

26 november 2010 door Ad van Herk
Groot gaat Groen

PAPENDRECHT - De elektrische scooter is in zeer korte tijd een populair vervoermiddel geworden. Niet alleen voor privé maar ook voor zakelijk gebruik. Zo ontdekte Groot Expertisebureau, onafhankelijke letselschade-experts, uit Papendrecht de voordelen van de e-scooter.

Barbara Eysbach: “Voor korte ritjes is de e-scooter echt ideaal. Binnen de regio Drechtsteden, waar wij onder andere actief zijn, ben je zonder file- of parkeerproblemen (en -kosten) snel op de plaats van bestemming. Vanuit de duurzame gedachte hebben wij bewust voor een elektrische scooter gekozen. Het opladen doen we uiteraard met groene stroom.

Het Emobility Center Meerkerk heeft de e-scooter geleverd en deze geheel van onze huisstijl voorzien. Wij zijn erg enthousiast, eigenlijk is het de kroon op de huisstijl die ter ere van ons 20-jarige jubileum is vernieuwd.

Zo snijdt het mes zelfs aan drie kanten; de e-scooter is duurzaam, leuk voor onze medewerkers en een rijdend visitekaartje.”

Meer informatie over Groot Expertisebureau? www.letselschade.com

Foto: Hélène Zabel (voor) en Claudia Visser van Groot Expertisebureau

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.