Upstairs 1 jaar jong

20 november 2010 door Ad van Herk
Upstairs 1 jaar jong

PAPENDRECHT - Vrijdag 19 november 2010 vierde Upstairs “Het jeugdcentrum dat ontstaan is uit een samenwerking tussen de JeugdAlpha Papendrecht en Stichting de Schor” haar 1 jarig bestaan met een groot feest. Speciaal voor deze avond was de Noord – Hollandse band Ripple Effect uitgenodigd. Om 21:00 uur begon de band en binnen No-time ging het dak eraf en barste het feest waar ruim 150 bezoekers aanwezig waren los
 
Upstairs is het café in Papendrecht waar alle jeugd van 13 tot ongeveer 25 jaar welkom is. Het doel van Upstairs is eigenlijk vrij simpel, maar ook heel uitgebreid.

Bert Rodenburg verteld" we willen jongeren een plek bieden waar ze zich thuis voelen. Een plek waar jongeren zich zelf kunnen zijn, waar ze vrienden maken en ontmoeten, waar ze lol hebben en kunnen ontspannen, waar alles bespreekbaar is én waar je zelf ook mee kunt helpen.
Jongeren zijn vrij om binnen te komen en te gaan wanneer ze willen. We hebben namelijk geen programma, maar zijn gewoon open op elke vrijdagavond en zaterdagavond. Eén keer in de maand regelen we wat bijzonders, meestal een optreden van een bandje of een toneelgroep of een grappige workshop. Alle andere dagen ben je vrij om gebruik te maken van de pooltafel, Wii en tafelvoetbaltafel en kletsen we graag met je aan de bar".

Op 10 september zijn The Maxx, JeugdAlpha en JC Upstairs samen gegaan onder een nieuwe naam Gate 3:16 een samenwerking van drie organisaties met dezelfde doelgroep. Door samen te werken kan men de activiteiten gezamenlijk promoten en mensen informeren over de andere organisaties. Elkaar versterken, en krachtiger naar buiten treden zijn de belangrijkste doelen voor Gate 3:16.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.