The Young Messiah trekt volle Bethlehemkerk

16 november 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 november werd een concert georganiseerd met een uitvoering van de bekende Young Messiah van Handel gearrangeerd door Tom Parker. Tom Parker die wist wat de moderne mens graag hoorde, kon met zijn arrangementen het publiek ademloos laten luisteren, zo ook de ruim 600 aanwezigen in de Bethlehemkerk. Het 75 man tellend gospelkoor El Shaddai vertolkte op een voortreffelijke wijze deze uitvoering. 

Concert Bethlehemkerk

De dirigent Jan Spier, die de Young Messiah verder bewerkte voor het gospelkoor El Shaddai, oogstte veel lof met de vele uitvoeringen die inmiddels geweest zijn. Voor de pauze liet het koor enkele nummers uit het gewone repertoire horen. In het voorprogramma was de a-capella groep Double G te horen.

De plaatselijke organisatie van dit concert, dat een onderdeel is van een landelijke concertreeks, was in handen van de Alphense stichting Local Gospel Projects in samenwerking met de werkgroep Praise900.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.