Man vast met hand tussen de klep van de veegwagen

30 oktober 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Bij werkzaamheden op de Burgemeester Keijzer is in de nacht van vrijdag 29 oktober op zaterdag 30 oktober een man gewond geraakt aan zijn hand. De man (leeftijd en woonplaats onbekend) kwam met zijn hand vast te zitten tussen de klep van de veegwagen. De klep ging niet meer open. De brandweer bevrijdde de man waarna hij door ambulancepersoneel voor onderzoek naar het ziekenhuis werd gebracht. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het bedrijfsongeval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.