EBOH schiet Papendrecht zondag uit het bekertoernooi

25 oktober 2010
EBOH schiet Papendrecht zondag uit het bekertoernooi

PAPENDRECHT - Papendrecht speelde op zondag 24 oktober 2010 een bekerwedstrijd bij EBOH in Dordrecht. In de eerste helft komt Papendrecht gelukkig op een 0-1 voorsprong. Een voorzet van links wordt niet goed weggewerkt en komt voor de voeten van Ramses de Leeuw. Die bedenkt zich niet en schuift de bal in de verste hoek. Na de pauze krijgt Papendrecht direct een paar grote kansen om de wedstrijd te beslissen. De grootste kans is voor Mark Vosselman die de bal een halve meter voor het doel met zijn  rechter niet goed raakt. Een schot van Robert-Jan de Vos komt tegen de paal.

EBOH doet er een schepje bovenop. Een directe vrije trap wordt in de verste bovenhoek geschoten achter Danny de Lange. Papendrecht komt daarna weer op voorsprong. Een schot met links van Robert-Jan de Vos verdwijnt bij de tweede paal hoog in het doel: 2-1. Papendrecht lijkt de buit binnen te hebben, maar een rush over de linker kant van Papendrecht levert toch de gelijkmaker op voor de gastheren: 2-2. Papendrecht krijgt via Halit Ayvaz nog een kans (alleen op de keeper af) maar de bal gaat naast. De benodigde strafschoppen moeten dan de winnaar aanwijzen. Papendrecht mist er twee, een gestopt en een op de lat, terwijl EBOH er een tegen de paal schiet. Papendrecht is uit het bekertoernooi.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.