Finaleplaats voor Thijs Verheul in VN jongerenverkiezing

18 oktober 2010
Finaleplaats voor Thijs Verheul in VN jongerenverkiezing

PAPENDRECHT - Het was een spannende strijd, maar Thijs Verheul (18) heeft zich weten te plaatsen voor de finale. Op de internationale dag van de VN, aanstaande zondag 24 oktober, komt het verlossende woord voor Thijs, vwo-scholier aan de Christelijke Scholengemeenschap de Lage Waard en gaststudent Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dan hoort hij of hij zich de komende twee jaar jongerenvertegenwoordiger naar de VN mag noemen. In de finale neemt Thijs het op tegen twee andere finalisten. Als Thijs wint, stapt hij vrijwel direct in het vliegtuig voor een bezoek aan de Verenigde Naties in New York. De verkiezing wordt georganiseerd door NJR en NCDO.

De finale vindt plaats tijdens UN&me op zondag 24 oktober van 12:00 - 17:15 uur in de Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag, vlakbij station HS). De nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de VN wordt om 16.30 uur gekozen.

Thijs is erg blij met zijn finaleplaats: “Ik ga het direct aan iedereen vertellen. En dan gelijk door met mijn campagne om ook in de finale de winst te pakken, zodat ik me straks echt jongerenvertegenwoordiger mag noemen. Want dan kan ik me nog meer gaan richten op mijn doel: zorgen voor meer voorlichting over ziektes als AIDS, malaria en tbc, én betere verstrekking van medicijnen.”

Aanstaande zondag finale
De afgelopen week heeft Thijs fanatiek campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. De twee andere finalisten zijn Dirk Janssen uit Maastricht en Iris Gardien uit Arnhem.
De drie finalisten hebben het weekend van 23 en 24 oktober weer tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

Stemmen: Steun Thijs!
Van zaterdag 23 oktober 09:00 uur t/m zondag 24 oktober 15:30 uur moet er opnieuw gestemd worden. Jouw stem kan dan het verschil maken! Stem Thijs, stem tegen aids, malaria en tbc!

Stemmen door 1 keer per telefoonnummer te smsen ‘Thijs’ naar 5040
o   Er zijn géén extra kosten aan verbonden.
o   Bevestigings-sms is gratis!

Let op: Stemmen voor zaterdag de 23ste heeft dus geen zin.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.