Theater De Willem verkoopt 20.000ste kaartje

16 oktober 2010

PAPENDRECHT -  Culltuurwethouder Joke Reuwer-Verheij verkocht vrijdag 15 oktober het 20.000ste kaartje voor het eerste seizoen in het nieuwe theater De Willem. De gelukkige kopers waren de dames Dost en Bezemer. Zij ontvingen uit handen van de wethouder en theaterdirecteur Erik Groeneweg, naast een bos bloemen en een theaterbon, het boek 'Een parel van een podium, Dertig jaar Theater De Willem'.

Het nieuwe theater De Willem bewijst daarmee dat het net zo in de smaak valt als de oude Willem. Het publiek weet de weg naar het Papendrechtse theater weer te vinden, ondanks dat het vanwege de verbouwing enkele maanden gesloten is geweest.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.