Doek valt voor Menorahkoor

14 oktober 2010
Doek valt voor Menorahkoor

PAPENDRECHT - Op zondag 24 oktober 2010 zal het Menorahkoor uit Papendrecht voor de laatste maal haar medewerking verlenen in de eredienst in de Morgensterkerk in Papendrecht van 10.00 uur waarin Ds. Piet van Die hoopt voor te gaan.

Het koor, opgericht in 1974 heeft in de loop der jaren heel wat keren gezongen tijdens de erediensten en op hoogtijdagen en heeft op tal van manieren een bijdrage geleverd aan het muzikale leven in Papendrecht.

Helaas is in de laatste ledenvergadering het besluit gevallen dat er géén toekomst meer is voor het koor.
Voor de meeste leden een pijnlijk moment, maar helaas onvermijdelijk.

Vanwege het feit dat zingen tijdens de erediensten voor het koor altijd een bijzonder karakter heeft gehad, is besloten afscheid te nemen op de plaats waar het koor graag en met liefde haar medewerking heeft verleend.

Op zaterdag 30 oktober hebben de koorleden nog een gezamenlijk uitje en dan is echt het afgelopen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.