Buurtvereniging Molenvliet opgericht

07 oktober 2010
Buurtvereniging Molenvliet opgericht

PAPENDRECHT - Gina Schmitt (bekend van Starlight Papendrecht) en Jannie Hobers (eigenaar van Face to Feest) zijn bewoners uit de wijk Stellingmolen en hebben Buurtvereniging De Molenvliet opgericht. Ze willen in de wijk activiteiten gaan organiseren voor de bewoners uit de wijk en overige bewoners van Papendrecht.

Op zaterdag 16 oktober houdt de buurtvereniging van 13.00 - 16.30uur een kick off om officieel de start van de buurtvereniging te vieren. De gehele middag staat in het teken van gezelligheid. Er is voor iedereen jong en oud wat te beleven.

Op het Molenveld staat een mobiele klimwand (gesponserd door Tapperij tijdloos) en wordt er door de Scouting van Brederode Papendrecht een stormbaan aangelegd. De vereniging van Hondenbezitters Papendrecht komt met sport en spel voor honden, vanaf 13.30-15.00 heeft iedereen met een hond de mogelijkheid om deel te nemen. John baan komt met zijn twee uilen en geeft uitleg over het houden van een uil en kunnen kinderen uilenballen bekijken, Verder komt er een tent te staan waarin optredens zullen worden verzorgd door Sjokupel De Slobbers, Raymon, Maurice schaap, en vele anderen. Voor de jongste kinderen is een springkussen, kindergrime en kan er geknutseld worden. In gymnastieklokaal Molenvliet worden er vanaf 14.00 uur workshops gegeven door Starlight Papendrecht, Black Purple Country Dancers en Gymnastiekvereniging Olympia, waarbij er mogelijkheid is om hieraan deel te nemen.

Verder wordt er een bedrijvenmarkt georganiseerd met ondernemers uit de wijk Molenvliet. Aan de innerlijke mens is ook gedacht, er kunnen pannenkoeken worden gegeten en is er popcorn. In wijkcentrum De Spil kan koffie/thee, limonade en snoep worden gekocht en heeft Tapperij Tijdloos zijn deuren open gezet, zodat men daar ook even kan bijkomen van alle gezelligheid in en rondom het molenveld.

Mede door de sponsoren is het mogelijk gemaakt om het te organiseren: te weten Wijkplatform Molenvliet/Wilgendonk, Westwaard Wonen Doe Mee, Buurtteam Stellingmolen, Wijkgericht werken, Tapperij Tijdloos en Pap-Computerservice.
De toegang is gratis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.