Kringloopdag

02 oktober 2010 door Ad van Herk
Kringloopdag

PAPENDRECHT - Op zaterdag 2 oktober werd De Nationale Kringloopdag 2010 gehouden.

Hét kringloopbedrijf van de drechtsteden Opnieuw & Co deed hier aan mee omdat ze het publiek graag wilden laten zien wie we zijn en waar ze het voor doen namelijk
sociale werkgelegenheid - stimuleren van hergebruik en reduceren van CO2 uitstoot  en koopkrachtverbetering

Gelet op de huidige situatie op de arbeidsmarkt en de vooruitzichten op de korte termijn was voor 2010 als thema gekozen: Kringloop en werkgelegenheid, Mens en Werk in beeld. Dit jaar was er ook speciale aandacht voor alle medewerkers die door heel Nederland de kringloopbedrijven mede mogelijk maken.

Een representatief onderzoek naar werkgelegenheid met feiten en cijfers uit 2000 – 2005 – 2010 werden tezamen met een twintigtal interviews en foto's van diverse medewerkers binnen de kringloopbedrijven gepresenteerd in een klein handzaam boekje.

Bij Opnieuw en Co Papendrecht was de hele dag 10% korting op het hele assortiment en er was gratis koffie, thee, limonade en cake voor alle bezoekers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.