Aanhouding na vechtpartij in kroeg

02 oktober 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag 1 oktober op zaterdag 2 oktober een 22-jarige jongeman uit Alblasserdam aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij in een horecagelegenheid aan het Westeind. Bij de vechtpartij raakten een aantal bezoekers en personeel licht gewond. De precieze toedracht wordt door de politie onderzocht. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.