Schaakpromotie voor jong en oud

02 oktober 2010 door Ad van Herk
Schaakpromotie voor jong en oud

PAPENDRECHT - Schaakliefhebbers konden vrijdag 1 oktober hun krachten meten tijdens de schaakinstuif in de bibliotheek in Papendrecht.

Tijdens de Dag van de Ouderen was er de mogelijkheid om te schaken met de 55+ schaakgroep die elke donderdag in het Dienstencentrum aan de P.S. Gerbandystraat bij elkaar komt voor een gezellig potjes schaken.

Zowel aan tafel als op het grote tuinschaakspel wisten liefhebbers elkaar te treffen vooral het tuinschaakspel was in trek bij de jeugdige schakers.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.