VV Papendrecht zag verplettert Oosterhout met 14-0

27 september 2010
VV Papendrecht zag verplettert Oosterhout met 14-0

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 september 2010 speelde Papendrecht tegen Oosterhout. Ten opzichte van de wedstrijd tegen DHV stond Jeffrey van Gils in de basis en moest Zacharia Mohammed Amin plaats nemen op de bank. Ook stond Marco Keesmaat in de basis. Raymon Suyker stond weer op de linksback positie. Hierdoor moest ook Mitchel Onderweegs plaats nemen op de bank. Papendrecht had in deze wedstrijd geen kind aan de tegenstander die slechts met 12 spelers richting Sportpark Slobbengors waren afgereisd. Papendrecht maakte na 8 minuten spelen de 1-0. Na een voorzet van Pieter van der Kevie tikte Brian Mooiman binnen. Een minuut later wordt het al 2-0 door Pieter van der Kevie. In de 25e minuut wordt het 3-0. Een corner van Marco Keesmaat wordt binnengekopt door Brian Mooiman. In de 28e minuut maakte Marco Keesmaat de vierde op aangeven van de actieve Brian Mooiman. In de 42e minuut werd de russtand bereikt. Frank Boogers kopte een voorzet bij de tweede paal binnen.

Na de thee ging het scoren gewoon verder. Melvin Keesmaat kwam in het veld voor Mick de Bruin. In de 48e minuut Pieter van der Kevie (6-0) op aangeven van Brian Mooiman. In de 50e minuut Vincent Martinetti 7-0 na een pass van Kevie. Na 64 minuten spelen scoort Boy Grispen, net in het veld de 8-0 na een voorzet van Brian. In de 66e minuut scoort Melvin Keesmaat na een assist van broer Marco (9-0). Drie minuten later staan de dubbel cijfers op het bord. Weer op aangeven van Marco scoort Jeffrey van Gils. De klok staat op 75 als Boy Grispen diep wordt gestuurd en de keeper verschalkt: 11-0. In de 79e minuut ramt Wesley Wolst de bal bij de korte hoek achter de keeper (12-0). 13-0: Maikel Blom en het laatste doelpunt van deze wedstrijd wordt gescoord door Vincent Martinetti. Of het zelfvertrouwen van Papendrecht tegen deze zwakke tegenstander is toegenomen valt te betwijfelen. Langs de lijn werd al gesproken over het terugtrekken van Oosterhout uit de competitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.