Fietser gewond na aanrijding

16 september 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op de Jan Steenlaan is op woensdagmiddag 15 september omstreeks 15.30 uur een 36-jarige vrouw uit Papendrecht gewond geraakt. Zij reed op haar fiets en zag bij het oversteken een auto over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De vrouw werd met een hoofdwond en pijn in schouders en been naar het ziekenhuis gebracht. Met een aantal hechtingen mocht zij al snel weer naar huis. De 67-jarige automobilist uit Papendrecht raakte niet gewond bij de aanrijding. De afdeling Regionale Verkeersondersteuning deed sporenonderzoek naar het incident.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.