Papendrecht.net nieuws aanraden

14 september 2010
Papendrecht.net nieuws aanraden

PAPENDRECHT - Op Papendrecht.net is er een nieuwe functie toegevoegd, namelijk het aanraden van nieuwsartikelen op sociale media.
Wanneer je een interessant nieuwsbericht leest, kun je nu met slechts 1 druk op de knop dit bericht ook plaatsen op je eigen Facebook, Hyves of LinkedIn account, om zo je vrienden en bekenden hierop te attenderen!

Zo kun je ook dit nieuwsbericht plaatsen op je eigen account door te klikken op een icoontje dat onderaan dit bericht staat. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je een eigen account bij bijvoorbeeld Facebook of Hyves hebt.

Ook kun je nu per bericht zien hoeveel mensen dit hebben geplaatst op hun Facebook account.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.