Sieraden en gsm's ontvreemd

13 september 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Bewoners van een woning aan de Gerard Dousingel zijn afgelopen weekend de dupe geworden van een forse inbraak. Zij waren het weekend afwezig en ontdekten op zondagavond 12 september bij thuiskomst dat er via een raampje dat op een kier stond was ingebroken. Een behoorlijk aantal sieraden, horloges en telefoons werden ontvreemd. De politie onderzoekt de zaak en heeft een buurtonderzoek gehouden.
In veel gevallen is een inbraak te voorkomen met de juiste maatregelen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) gaat over preventieve maatregelen die bewoners zelf kunnen nemen om de woning veiliger te maken. Hier zijn lang niet altijd kosten aan verbonden. Veilig wonen is vooral een kwestie van bewust wonen. Bekijk het overzicht met tips waaraan u moet denken als u gaat slapen, even van huis gaat of voor langere tijd weg bent, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat op: www.politiekeurmerk.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.