Twee aanhoudingen na poging inbraak

12 september 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Twee mannen zijn kort na een poging inbraak aangehouden. Een bewoner van de Muilwijckstraat in Papendrecht liep op zaterdagavond 11 september 2010 naar de schuur. Hij zag iemand wegduiken. Hierop waarschuwde hij de politie. Agenten waren er snel en zagen achter de woningen twee personen. Een liet een breekijzer vallen. Vervolgens vluchtten zij weg een achtertuin in. De eerste verdachte werd snel aangehouden. De tweede verstopte zich nog achter een vuilcontainer maar ook zijn aanhouding volgde. Bij een woning zat braakschade aan een deur. De aangehouden verdachten zijn 29 en 35 jaar en deze laatste komt uit Dordrecht. Van de andere verdachte is nog geen verblijfplaats bekend.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.