Gewapende overval in Gerbrandystraat

10 september 2010

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van een gewapende overval op een buurtsupermarkt aan de P.S. Gerbrandystraat.

De politie zoekt getuigen, vooral twee 18-jarige meisjes die bij de kassa stonden. Met name twee meisjes van ongeveer 17 á 18 jaar oud die wilden betalen op het moment van de overval, worden verzocht zich te melden.

Bij de overval vielen geen gewonden. Een man met een vuurwapen drong op vrijdagmiddag 10 september rond 12.15 uur de winkel binnen, 
bedreigde het personeel en vluchtte de zaak uit met een geldbedrag. De eigenaar van de zaak zette de achtervolging in maar de man wist te voet te ontvluchten.

De politie beschikt over het volgende signalement van de verdachte: ongeveer 20 jaar oud, 1.75 cm lang, slank postuur. Hij droeg een zwarte helm, legerkleurige kleding en een donkere tas. Mensen die iets hebben gezien of andere informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.