De Stem Alblasserwaard gaat samen met Papendrechts Nieuwsblad

02 september 2010

PAPENDRECHT - De Stem Alblasserwaard is deze week voor het laatst in de Alblasserwaard verschenen. De krant gaat samen met het Papendrechts Nieuwsblad en houdt dus feitelijk op te bestaan. Vanaf volgende week verschijnen er dus nog "maar" drie huis-aan-huis kranten in Papendrecht in de bus, namelijk De Klaroen, Dordt Centraal en het Papendrechts Nieuwsblad.

Ruim een jaar geleden verschenen er nog vijf huis-aan-huis kranten in Papendrecht, want toen was het Kontakt nog niet samengegaan met De Klaroen (zie ook archiefbericht onder). De afgelopen tijd zijn er vanwege de huidige economische situatie en de concurrentie op internet al de nodige bezuinigingen geweest in de krantenwereld, en fusies vormen dus de volgende stap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.