Zilveren Erepenning voor VV Papendrecht

28 augustus 2010
Zilveren Erepenning voor VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Papendrecht is op de jubileumreceptie van 27 augustus 2010 onderscheiden met de Zilveren Erepenning van de Gemeente Papendrecht. Deze onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Kees de Bruin aan voorzitter Bram Blom.

Bram Blom ontving vervolgens even later de Zilveren Speld van de KNVB. De speld ontving hij van de voorzitter Paul Kools van district Zuid 1 voor zijn jarenlange inzet voor VV Papendrecht, eerst als jeugdvoorzitter en thans als voorzitter en was voor Bram een complete verrassing.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.