Jubileum start met taart, afscheid en wedstrijd tegen FC Dordrecht

02 augustus 2010
Jubileum start met taart, afscheid en wedstrijd tegen FC Dordrecht

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Papendrecht is 90 Jaar! Op de "oudejaarsdag", op 31 juli 2010, werd de start van het jubileumjaar gevierd met een wedstrijd tegen FC Dordrecht. Papendrecht zondag is een week in training en gaf het team van trainer Henny Lee aardig partij zonder zelf een kans te creëren. Na een ruststand van 0-2 werd het na 90 minuten spelen 0 tegen 4 in het voordeel van FC Dordrecht. De doelpunten voor FC Dordrecht werden gescoord door Cecilio Lopes (7'), Stefan Maletic (26'), Vlatco Lazic (63') en Moussa Kalisse in de 65e minuut. 

In deze wedstrijd nam v.v. Papendrecht ook afscheid van drie spelers. John den Dunnen speelde drie seizoenen bij de club en gaat afbouwen bij onze buren. Kenneth Klaverweide was vier seizoen actief op sportpark Slobbengors en gaat samen met Bas Verhoeven (vijf seizoenen) terug naar DFC in Dordrecht. Als aandenken ontvingen zij een ingelijst shirt met hun naam erop en uiteraard een bosje bloemen.

Na de wedstrijd werd in de bestuurskamer de Jubileum voetbaltaart aangesneden door de erevoorzitter, de heer Ad Matena. De taart was een traktatie van BusinessClub voorzitter Jan Heyman van TCA.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.