Janneke Vlot komt naar Praise900

12 juli 2007
Janneke Vlot komt naar Praise900

PAPENDRECHT - De organisatie van Praise900 is verheugd dat Janneke Vlot als spreekster aanwezig zal zijn op Praise900. Janneke komt uit Bleskensgraaf en ze leed 17 jaar aan de ongeneeslijke ziekte posttraumatische dystrofie, waardoor ze aan bed gekluisterd was en ieder moment van de dag bijzonder veel pijn leed. Tijdens een genezingsdienst op 4 maart dit jaar is ze van het ene op het andere moment volledig genezen.

Het nieuws van haar genezing bereikte via de regionale pers al snel de landelijke media zoals de Telegraaf, het AD en tv-programma’s zoals ‘Hart van Nederland’ en ‘Het Elfde Uur’. Het werd al snel bekend als “Het wonder van Bleskensgraaf”. Ze verbijstert met haar wonderbaarlijke genezing zelfs medici van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Janneke wil graag vertellen hoe dit wonder tot stand kwam en welke impact dat op haar leven en gezin heeft gehad. Ook haar man Teus Vlot zal zijn kant van het verhaal vertellen en hoe hij moed en geloof bleef houden ondanks alle zorgen. Na afloop kan men met Janneke en Teus in gesprek gaan en is er ook ruimte voor persoonlijk gebed.

Klik hier voor een video van Janneke Vlot.

Op de website www.praise900.nl is er uitgebreide informatie te vinden over alle bands, koren en andere artiesten die gaan optreden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.