Bart Heijes maakt supersprong

23 augustus 2010
Bart Heijes maakt supersprong

PAPENDRECHT - Bij de nationale C-spelen afgelopen weekend behaalde Papendrechter Bart Heijes met een sprong van 3.90 meter bij het polstokhoogspringen ruimschoots de 1e plaats. Nummer 2 en 3 kwamen niet verder dan 3.20 meter.

Met deze hoogte komt hij wederom in de allertijden lijst en mag zich omringen door namen als Ricardo Geluk, Rens Blom, Vincent Bergman en Robbert-Jan Jansen. De dag er voor liep hij nog mee met de 100 mtr horden, waar hij na 2x een PR te lopen uiteindelijk 5e werd, met een tijd van 14.40, van de 50 deelnemers. Het was voor Heijes een geslaagd weekend en hij mag zich nu gereed gaan maken voor de interland op 4 september in het Duitse Lemgo.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.