Buurtfeest Abelenhof is een blijvertje

23 augustus 2010
Buurtfeest Abelenhof is een blijvertje

PAPENDRECHT - Het begon 9 jaar geleden als een klein feestje onder een paar buurtbewoners in de Abelenhof, inmiddels is dit feestje uitgegroeid tot een gezellige buurtavond van omvang.
Ieder jaar melden zich nieuwe bewoners aan voor de straat BBQ.

Dit jaar waren er ruim 115 aanmeldingen en vanaf 5 uur was het dan ook gezellig druk in de straat, voor de kinderen was er een springkussen aanwezig en Richard Vermeij verzorgde de muziek en organiseerde een heuse karaoke avond voor de bewoners.
Onder een stralende zon genoten de bewoners tot laat in de avond van de BBQ.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.