Unitas een maatje te groot voor Drechtstreek

22 augustus 2010 door Ad van Herk
Unitas een maatje te groot voor Drechtstreek

PAPENDRECHT - In de eerste officiële wedstrijd van het seizoen speelde Drechtstreek 1 zaterdag in Gorinchem de bekerwedstrijd tegen het net uit de eerste klasse van het zondagvoetbal gedegradeerde Unitas. Drechtstreek was duidelijk niet opgewassen tegen de kwaliteit dit goed spelende elftal waar het gevaar vooral kwam van de nieuwkomers Gershino Constancia en Rob van Poppel. Laatstgenoemde scoorde zelfs vier van de vijf treffers. Het andere doelpunt kwam op naam van Ayku Akkanoglu.

Drechtstreek moest duidelijk wennen aan het fysiek wat stevigere spel van de tegenstander, maar het herstelde zich redelijk en gaf goed partij. Bij vlagen werd er heel goed gevoetbald maar tot meer dan twee doelpunten kwam het toch niet. Bij Drechtstreek scoorden Martijn de Jong en Ricardo Heerebrand de tegentreffers en maakte Stefan Jonkman in de tweede helft zijn rentree naar een knieoperatie in de zomer.

Dinsdagavond om 18.45 uur speelt Drechtstreek voor de beker thuis tegen Veersche Boys uit Raamsdonksveer en zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Dubbeldam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.