Theater De Willem start losse verkoop

20 augustus 2010

PAPENDRECHT - Nog even en dan begint het eerste seizoen in het nieuwe theatergebouw met ruim honderd voorstellingen. Sinds maandag 23 augustus kunt u kaarten kopen voor deze voorstellingen in de Ticketshop van het theater aan de Van der Palmstraat 4.

In de voorverkoop zijn er al heel wat kaarten aan abonnementhouders verkocht, maar voor bijna alle voorstellingen zijn nog plaatsen beschikbaar. Zo zijn er nog kaarten voor het blijspel Oranje Boven met Jon van Eerd, Het Groot Niet Te Vermijden, Hans Liberg, Rob de Nijs, Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper, Frank Boeijen, Javier Guzman en zelfs voor het openingsconcert met Wibi Soerjadi.
De Ticketshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 en 13.30 tot 17.00 uur. Tijdens die uren zijn de medewerkers ook telefonisch bereikbaar: (078) 615 82 26.

Nieuw is ook de mogelijkheid om via de website kaarten te reserveren én gelijk af te rekenen. Op www.theaterdewillem.nl kan betaald worden met iDeal of creditcard. Op die manier bestelde kaarten worden binnen een week thuisbezorgd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.