Kaboutersport van start

20 augustus 2010

PAPENDRECHT - Woensdag 15 september om 13.30 uur start Stichting Hattrick voor de tweede keer het project Kaboutersport in sporthal de Laaght in Papendrecht. Net als vorig jaar, kunnen leerlingen van de groepen 1 en 2 van de basisschool in acht weken tijd kennis maken met diverse takken van sport: hockey met kleine sticks, atletiek met kleurrijke materialen en tennis met korte rackets. Iedere week staan nieuwe sporten centraal. Bij veel animo wordt ook om 14.30 gestart. De laatste les is 10 november.

De organisatie heeft er voor gekozen zoveel mogelijk sporten aan te bieden waarvan ook verenigingen actief zijn in Papendrecht. Hierdoor kunnen de deelnemers na het project zelf een keuze maken welke sport hen het leukst lijkt om in verenigingsverband te beoefenen. De organisatie heeft waar mogelijk samenwerking gezocht met sportbonden en sportverenigingen.

Alle leerlingen van de groepen 1 en 2 hebben een folder met inschrijvingsformulier ontvangen. Ouders kunnen tot maandag 6 september online inschrijven via www.stichtinghattrick.nl. Kijk onder het kopje nieuws en klik op de link. Kies vervolgens de gemeente en vul het inschrijfformulier in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.