Papendrecht zaterdag wint van Oud-Feyenoord

16 augustus 2010
Papendrecht zaterdag wint van Oud-Feyenoord

PAPENDRECHT - Op zaterdag 14 augustus 2010 speelde Papendrecht (za) z’n jubileumwedstrijd tegen Oud-Feyenoord op sportpark Slobbengors. Onder leiding van de jarige oud-Papendrecht coach “brilletje” Joop van Daele, die ook deze dag nog verjaarde, won Papendrecht na een 0-2 achterstand met 4-2. Feyenoord, met in de gelederen Ben Wijnstekers, Peter Houtman, Jean-Paul van Gastel, Andre Stafleu, Henk Vos, Arjan van der Plas, Ton Pattinama, stonden na een klein kwartier spelen op een 0-1 voorsprong. Door het midden werd Gaston Taument diep gestuurd en omspeelde John van Est: 0-1.


Dat de oudjes nog lekker kunnen voetballen was duidelijk. De bal werd moeiteloos rondgespeeld en de lange bal van van Gastel kwam nog steeds goed aan bij zijn medespelers. Papendrecht kreeg in de eerste helft een goede kans via Brian Mooiman die de lat raakte.

In de tweede helft was het na negen minuten al weer raak voor Oud-Feyenoord. Weer een diepe bal werd door Arjan van der Laan in het doel getikt: 0-2. Na het doelpunt ging het tempo bij Papendrecht omhoog en kwam ook de doelpunten. In de 56e minuut scoorde Melvin Keesmaat de 1-2 naar een onnavolgbare dribbel. Een minuut later scoorde Marco Keesmaat de gelijkmaker net een strak en laag schot: 2-2. Weer een minuut later was het Pieter van der Kevie die over links de bal hard en hoog in het doel schoot. Vlak voor tijd scoorde Marco Keesmaat zijn tweede doelpunt: 4-2. Na de wedstrijd namen de nog steeds populaire spelers van Feyenoord ruim de tijd om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met hun supporters.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.