Gewijzigde openingstijden van het Pluspunt Ouderenadvies

14 augustus 2010 door Ad van Herk
Gewijzigde openingstijden van het Pluspunt Ouderenadvies

PAPENDRECHT - Vanaf 1 september 2010 heeft Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) gewijzigde openingstijden van het ‘Pluspunt Ouderenadvies’.
Voor hulp en vragen over wonen, zorg en welzijn kunt u zonder afspraak op werkdagen terecht tussen 9.30 – 11.30 uur. Hebt u liever een afspraak op een ander moment met een van de ouderenadviseurs? Dat kan, u kunt Gerdien de Boom en Monique Aertssen dan op werkdagen bereiken op telefoonnummer 078 – 641 03 10. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.