Landwinkel De Fruitheerlijkheid organiseert kleur- en sloganwedstrijd

11 augustus 2010
Landwinkel De Fruitheerlijkheid organiseert kleur- en sloganwedstrijd

PAPENDRECHT - Landwinkel De Fruitheerlijkheid organiseert een kleur- en sloganwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden vanaf www.fruitheerlijkheid.nl of af te halen in de winkel aan de Kerkbuurt. De slogan is: IK GA GRAAG LANDWINKELEN OMDAT ...

Men kan dus meedingen naar de prijzen via:
- de kleurplaat van Boer Ben.
- de slogan origineel afmaken en opsturen, afgeven in de winkel of emailen naar info@fruitheerlijkheid.nl

De prijzen zijn:

Een VIP pannenkoekarrangement. Het winnende kind en 1 ouder wordt op een af te spreken tijdstip verwacht op het bedrijf. Vervolgens wordt in de boomgaard van de Fruitheerlijkheid appels geplukt en wordt er een rondleiding gehouden. De appels worden verwerkt in de pannenkoeken die gebakken worden in de boomgaard of (als het weer het niet toelaat) binnen, uiteraard worden de baksels opgegeten met de nieuwe appelschenkstroop. Daarna volgt er nog een ritje met het paard (en wagen) aangeboden door PONYPLUS. (www.ponyplus.nl voor meer info)

De tweede prijzen zijn ook voor kinderen en zijn geschonken door JUFFROUW POLLEWOP, (www.juffrouwpollewop.nl voor meer info) Deze prijzen bestaan uit spellen en een kinderschort met koksmuts.

De derde prijs voor de oudere kinderen (boven 12 jaar) en volwassenen is geschonken door BAREND ROMIJN (www.barendromijn.nl voor meer info). De prijs die geschonken is een hele leuke pannenkoekpan, op de foto te zien.

De einddatum van inleveren is 20 september 2010. De winnaars krijgen na 30 september bericht en het wordt ook in de nieuwsbrief van De Landwinkel, in de winkel zelf en op Papendrecht.net bekend gemaakt. De jury bestaat uit: Thuja, Lieke en Juffrouw Pollewop.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.