Schaakmanifestatie

30 juli 2010 door Ad van Herk

DRECHTSTEDEN - In november 2010 bestaat Schaakvereniging Sliedrecht 75 jaar. Dat wordt gevierd met een grote Schaakmanifestatie. Op deze site staat alle info over het grote schaakfeest dat op 13 november aanstaande gevierd zal gaan worden in zalencomplex De Lockhorst  te Sliedrecht.

Via de site kan men zich ook aanmelden voor één of meer activiteiten die op 13 november 2010 plaats zullen vinden. Ook kan men al voorintekenen voor het jubileumboek, dat ook op 13 november aanstaande zal verschijnen. Dat zal een uniek boekwerk van ruim 300 pagina's worden. Een collectorsitem voor leden, oud-leden, maar ook voor niet-leden of zelfs niet-schakers.

www.schaakmanifestatie.nl

 

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.