200 euro voor heling fiets

09 juli 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 30-jarige man uit Papendrecht is op de Madeliefstraat staande gehouden vanwege het rijden op een fiets die mogelijk van diefstal afkomstig is. Agenten zagen dat de leverancierssticker was verwijderd, jasbeschermers ontbraken, het originele ringslot afwezig was en het framenummer bleek te zijn verwijderd. De man verklaarde de fiets voor 50 euro via internet te hebben gekocht. De fiets werd in beslaggenomen en de man kreeg een transactievoorstel van 200 euro aangeboden. Hieraan kon de man op dat moment niet voldoen. De politie maakt een proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.