Dievegge steelt voor bijna 500 euro aan verzorgingsartikelen

07 juli 2010

PAPENDRECHT - De politie heeft op dinsdagmiddag 6 juli een 36-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw stal in een drogisterij op de Meentpassage voor bijna 500 euro aan verzorgingsartikelen. Op het moment dat ze door de detectiepoortjes liep, gingen deze af.

Een medewerker sprintte er samen met een meewerkende burger achteraan en samen wisten ze de vrouw in de nabijgelegen parkeergarage aan te houden waarna ze werd overgedragen aan de politie. Na verhoor heeft ze een dagvaarding gekregen en werd heengezonden. De gestolen spullen zijn terug naar de winkel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.