Politie zoekt getuigen overval tankstation

24 mei 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een tankstation. Dit gebeurde bij een tankstation aan de Bosch. Hierbij vielen geen gewonden.

Een man kwam rond 17.45 uur de tankshop binnenlopen en bedreigde een medewerkster. Vervolgens ging de man er met een onbekend geldbedrag vandoor. Via de parkeerplaats liep hij een steeg in richting de Boomgaardstraat of de Badhuisstraat. Op het moment van de overval waren geen klanten bij het tankstation aanwezig.

De man was tussen de 17 en 20 jaar oud, ongeveer 1.70m lang. Hij droeg een bruin/groene trui met capuchon op zijn hoofd, spijkerbroek, zonnebril en beige schoenen.

De politie stelt een onderzoek in naar de overval en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets van de overval of de verdachte hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.