Man aangehouden voor rijden tijdens ontzegging

22 mei 2010

PAPENDRECHT - Een 30-jarige man uit Dordrecht is vrijdagmiddag aangehouden voor het rijden tijdens een rijontzegging. Agenten zagen de man rijden over de Veerweg en hielden hem staande voor een routinecontrole. Toen de agenten de gegevens van de man controleerden gaf hij een valse naam op.

Toen de man vervolgens zijn juiste naam opgaf, bleek hij een ontzegging van de rijbevoegdheid te hebben. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek hij tevens een belastingschuld te hebben open staan. Hierop is de auto van de man in beslag genomen. Later die middag is de man heengezonden. Voor het opgeven van een valse naam kreeg hij een bekeuring mee.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.