Tweetal gooit steen naar taxi

22 mei 2010

PAPENDRECHT - Twee mannen uit Papendrecht, 19 en 21 jaar, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen goederen. Een taxichauffeur reed die nacht over Jan Steenlaan toen hij de twee bezig zag met een verkeersbord.

Toen hij de jongens hierop aansprak, gooiden de mannen een stoeptegel tegen de taxi, waarna ze er vandoor gingen. De politie kwam ter plaatse en wist de twee aan de hand van het signalement even later aan te houden. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.