Scooter opgevoerd

20 maart 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT -  Een 18-jarige man uit Papendrecht is op donderdagmorgen 18 maart aangehouden na een snelheidsovertreding. De man reed vanaf de Kennedylaan het fietspad van de Burgemeester Keijzerweg in de richting van de N3 op. Hij deed dat door op zijn achterwiel het kruispunt over te rijden en draaide daarbij zijn gas open waardoor hij de aandacht van de agenten trok.

Dit lukt hem volledig waarna de verdachte staande werd gehouden en meegenomen werd naar het politiebureau. Bij controle van de snelheid liet de rollenbank een overschrijding van 31 km/u zien waarbij de bromfiets maximaal 50 km/u mag rijden. De man kreeg hiervoor een boete.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.