Voortgang coalitiebesprekingen

20 maart 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen woensdag 17 maart en donderdag 18 maart heeft informateur De Geus, door alle politieke groeperingen op initiatief van het PAB aangesteld, de gesprekken voortgezet met de onderhandelaars van het PAB, van de VVD, van D66 en van de gecombineerde lijst ChristenUnie/SGP. Op deze bijeenkomsten is verder gewerkt aan het concreet invullen van thema’s als Regionale samenwerking, Veiligheid en leefomgeving, Dienstverlening door de overheid en Financieel beheer.

De komende dagen gebruiken de bovengenoemde politieke groeperingen om zelf verder te werken aan een nadere financiële beschouwing en invulling als het gaat om bereikbaarheid van doelstellingen en prioriteiten daarbinnen.

Daarna, te weten op dinsdag 23 maart aanstaande, zullen de uitkomsten van al deze werkzaamheden nader aan de orde komen in een vervolggesprek tussen de genoemde politieke groeperingen onder leiding van de informa teur.

Alle werkzaamheden en gesprekken zijn erop gericht om te komen tot een coalitievoorstel dat recht doet aan de verkiezingsuitslag en dat kan bogen op een brede meerderheid in de gemeenteraad.

Heeft u vragen aan de informateur over het verloop van het proces of wilt u van uw kant inbreng, suggesties of opmerkingen kwijt? Dat kan via: coalitiebesprekingen@papendrecht.nl. U krijgt dan een bevestiging en bericht over de wijze van afhandeling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.