Voortgang coalitiebesprekingen Papendrecht

12 maart 2010

PAPENDRECHT - Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart voert informateur De Geus - door alle politieke groeperingen op initiatief van het PAB aangesteld - afzonderlijke gesprekken met de onderhandelaars van die politieke partijen.
 
De informateur gaat dan nader in op thema’s gerelateerd aan de diverse verkiezingsprogramma’s. De gesprekken zullen voor de informateur een beeld opleveren over de diverse onderwerpen en over de bereidheid van de partijen om deel te nemen aan een nieuwe college. Dit komt vervolgens dinsdag 16 maart aanstaande aan de orde in een collectief gesprek tussen de informateur en alle politieke groeperingen gezamenlijk.
 
Alle werkzaamheden en gesprekken zijn erop gericht om te komen tot een coalitievoorstel dat recht doet aan de verkiezingsuitslag en dat kan bogen op een brede meerderheid in de gemeenteraad.
 
Heeft u vragen aan de informateur over het verloop van het proces of wilt u van uw kant inbreng, suggesties of opmerkingen kwijt? Dat kan via: coalitiebesprekingen@papendrecht.nl. U krijgt dan een bevestiging en bericht over de wijze van afhandeling. De voortgang van de gesprekken kunt u blijven volgen via deze website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.