Artiestenavond The Outsider afgelast om overlijden dochter medewerker

17 maart 2010

PAPENDRECHT – Pleun de Vlaming van Tapperij de Outsider heeft besloten dat de op 27 maart geplande feestavond niet zal doorgaan. Eind vorige week ontdekten zijn vrouw en hij dat de vader van de vermoorde Milly Boele uit Dordrecht één van de toegewijde mensen is die al ruim tien jaar met hen voor de voorbereiding en uitvoering van de bekende Outsider pleinfeesten zorgt.

''Toen we vorige week de naam hoorden zijn we gaan controleren en tot ons afgrijzen zagen we dat het één en dezelfde persoon was,'' vertelt een zeer aangeslagen Pleun de Vlaming. ''We hebben nog even getwijfeld, maar toen we gisteren laat hoorden van de dood van Milly hebben we direct besloten de avond niet te laten doorgaan.''

Niet alleen de vader, ook de broer blijkt al enige jaren alle energie voor de Outsider feesten in te zetten. “Het is geen moment uit onze gedachten en dat zou het die avond ook niet zijn,” legt De Vlaming uit. In nauw overleg met het artiestenbureau ziet het er naar uit dat op 18 december een nieuwe avond georganiseerd wordt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.