Jubilerende Tapperij The Outsider haalt Jan Smit naar Papendrecht

06 maart 2010
Jubilerende Tapperij The Outsider haalt Jan Smit naar Papendrecht

PAPENDRECHT - Tapperij The Outsider bestaat dit jaar 20 jaar. Pleun de Vlaming is het café in Winkelcentrum Westpolder gestart op 1 november 1990, maar daarvoor zat hij ook al in de horeca.

Pleun:"In 1982 heb ik begonnen met een partner in Zwijndrecht met discotheek The Blue Lagoon. Vaak kwamen er zo'n 1100 tot 1200 man op een avond. Maar dat wereldje begon me op een gegeven moment toch tegen te staan en in 1990 verkocht ik mijn aandeel aan mijn toenmalige partner. Ik ben toen gestart met The Outsider in Papendrecht en twee cafe's in Rotterdam. Nu heb ik alleen nog The Outsider over, maar dat is meer dan genoeg."

Toch is Pleun nog altijd erg ondernemend. Zo heeft hij vorig jaar een groot 4-daags festival in het Vondelpark georganiseerd en dit jaar zijn er weer een aantal artiestenavonden op het binnenplein van Winkelcentrum Westpolder.

Op zaterdag 27 maart treden de artiesten Django Wagner, Dirk Meeldijk, Peter Marnier en Henrie Lagarde op. Deze avond wordt verder omlijst met DJ Andries de Swart. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij Tapperij the Outsider à € 17,50.

En als klapper op de vuurpijl treedt op 30 oktober Jan Smit in Papendrecht op.
Pleun: "De verwachting is dat de kaarten hiervoor zeer snel zijn uitverkocht. Degenen die een kaartje kopen voor de artiestenavond van 27 maart, krijgen van mij voorrang bij de voorverkoop van het optreden van Jan Smit!"

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.