Eerste LinkedIn Drechtsteden Networking Event druk bezocht

18 februari 2010
Eerste LinkedIn Drechtsteden Networking Event druk bezocht

PAPENDRECHT - Op donderdag 18 februari 2010 werd het eerste LinkedIn Drechtsteden Networking Event worden gehouden. Dit event is tot stand gekomen doordat Rogier Hessing van Eteha, de oprichter van de group Drechtsteden Networking op linkedin.com, het idee heeft opgevat dat de members wellicht behoefte hebben aan een network event. Samen met Astrid Verweij van ProSecretary is het evenement verder georganiseerd.

Dat er behoefte is, bleek wel uit de groot aantal bezoekers. Meer dan 100 mensen waren aanwezig. Ook burgemeester De Bruin kwam even op bezoek.

In eerste instantie zou VORM bedrijven aan de Veerweg de plaats zijn waar het event gehouden zou worden, maar door het groot aantal aanmeldingen werd uitgeweken naar het Golden Tulip Hotel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.