Kinderdisco blijft een groot succes

06 februari 2010 door Ad van Herk
Kinderdisco blijft een groot succes

PAPENDRECHT - Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert jeugdcentrum Interval een kinderdisco. Kinderen van 6-12 jaar kunnen dan dansen op de nieuwste hits die gedraaid worden door de vaste DJ's. Ook dit jaar is er weer een aantal themadisco’s, zoals een black light- en zwembaddisco. Vrijdagavond 5 februari was het weer ouderwets gezellig en veel kinderen dansten enthousiast mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.