Praise900 krijgt een vervolg

30 januari 2010
Praise900 krijgt een vervolg

PAPENDRECHT - De derde editie van Praise900 is gepland op zaterdag 10 april 2010, een week na Pasen. Een groep vrijwilligers is enige tijd geleden vol enthousiasme van start gegaan met de voorbereidingen voor een evenement in het Vondelpark met opnieuw aansprekende artiesten en leuke activiteiten op het veld voor jong en oud.

Hans Huisman legt uit namens de organisatie:”De tweede editie van Praise900 werd ondanks het slechte weer nog behoorlijk goed bezocht. Toch hebben we nu besloten om het evenement deze keer in het voorjaar te houden, aangezien er dan een iets grotere kans is op mooi weer en het ook ’s avonds langer licht is dan in september. Ook is gebleken dat de maand september een drukke maand is qua evenementen, dus hebben we nu een iets rustigere periode uitgekozen.”

Een aantal mensen die reeds ‘ervaren’ zijn delen hun kennis, maar er zijn ook nieuwe vrijwilligers die in de teams zitten om frisse ideeën neer te zetten. En ook deze keer zijn er vrijwilligers uit vrijwel alle Papendrechtse kerken in betrokken.

Huisman: “We kunnen nog zeker vrijwilligers gebruiken. Als u ook uw talenten in wilt zetten voor Praise900, dan kunt u zich aanmelden via de website, bellen naar Hans den Hartigh: 078 – 631 64 61 of mailen naar info@praise900.nl.

Voor alle actuele ontwikkelingen en om uzelf aan te melden als vrijwilliger of sponsor kunt u terecht op de website www.praise900.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.