Muziekschool Papendrecht geeft schoolklassen les

18 januari 2010
Muziekschool Papendrecht geeft schoolklassen les

PAPENDRECHT - Afgelopen week is er een start gemaakt met gratis lessen op diverse basisscholen in Papendrecht. Alle Papendrechtse basisscholen waren hiervoor benaderd en vele klassen hebben zich daar enthousiast voor aangemeld.
Muziekschool Papendrecht hoopt zo dat zij vele leerlingen iets op muzikaal gebied kan bijbrengen en hen kan laten zien dat muziekles leuk is, zowel met als zonder instrument.

De muziekschool is een jonge, groeiende school. Zij zijn erg trots op de reeds behaalde resultaten, want er zit duidelijk een stijgende lijn in.

De cursus Muziek op schoot is net afgerond met respectievelijk 5 kleintjes met hun moeders en zelfs een oma. Er kan weer aangemeld worden voor een volgende cursus.
Ontdek de muziek of Muziek is…..gaat in maart van start en er is nog plaats.
Op instrumentaal gebied is er  keus genoeg. Individueel of duolessen, korte workshops van 10 lessen voor piano, keyboard, zang, blokfluit of gitaar. Kijk voor meer informatie op www.muziekschoolpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.