Met mes aangehouden

04 januari 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Agenten hebben een 55-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij had een groot mes bij zich. Bij de politie kwam op zaterdagmiddag 2 januari 2010 de melding dat de verdachte onderweg was naar Papendrecht om daar met iemand ruzie te maken. De politiemensen controleerden de automobilist op de Herman Gorterstraat in Papendrecht. Naast de bestuurdersstoel lag het mes. Dat namen de agenten in beslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.