Man aangehouden na belediging in politiebureau

31 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 27-jarige man uit Papendrecht is op woensdagmiddag 30 december aangehouden op het politiebureau aan de Poldermolen toen hij politiepersoneel beledigde.
De man had een gesprek aan de balie en kreeg niet op tijd zijn zin waarop de medewerkers werden beledigd en de man zijn middelvinger opstak toen hij de deur uitliep. Collega-agenten waren hiervan getuige en hielden de man aan. Justitie bepaalde dat de man 450 euro voor de belediging moest betalen waarna aan de transactie werd voldaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.