Spotlights op de sporters

30 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De beste sporters én sportvrijwilligers van Papendrecht worden op woensdag 20 januari op aansprekende wijze in de spotlights gezet tijdens de 2010-editie van het Papendrechtse Sportgala. Het feest vindt vanaf 19.30 uur plaats in de Oostpolderhal van PKC.

Gratis kaarten zijn – zo lang de voorraad strekt en maximaal twee per persoon - vanaf 11 januari beschikbaar in het gemeentehuis.

Het Papendrechtse Sportgala kent een even mooie als lange traditie en wordt door lokale sporters gezien als hét podium waar bijzondere prestaties speciaal worden gewaardeerd. Op 20 januari zal het niet anders zijn. De organisatoren zijn er in geslaagd om een mooi, avondvullend programma samen te stellen waarbij niet alleen sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportvrijwilliger van 2009 worden bekend gemaakt, maar ook volop ruimte is voor spetterende optredens van onder meer de band ‘Buitenspel’ en Bounce Aerobic & Dance.

De presentatie van het sportgala is in handen van het duo Hans van Breukelen / Michel Zegelaar.

De volgende sporters zijn genomineerd:

Sportman: Jeroen Sonneveld (shorttrack), Renaldo Ziel (taekwondo) Roy Hoornweg (atletiek)

Sportvrouw: Liza van der Most (voetbal), Naomi Julicher (zwemmen), Gabriëla van de Graaf (tennis)

Sportploeg:
TTV Papendrecht Jeugd 1 (tafeltennis), PKC C1 (korfbal),  Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam 1 (schaken), Eteha 1 (zaalvoetbal)

Sporttalent: Bart Heijes (ateltiek), Kay Punt (taekwondo), Jesse de Win (zwemmen)

Sportvrijwilliger: Jan Alblas (Eteha), Henk Westeneng (PKC), Jopie van der Linden (De Geul),  Piet Blommers & Bas Bakker (VV Papendrecht), Ko Stigter (Stichting Denksport Papendrecht)

Aanmoedigingsprijs: Team “Lopen om Leven” (RoPaRun), Zwemvereniging De Geul,  G-team PKC, Marco Wolters (Vierdaagse van Nijmegen)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.