Tafelronde 140 deelt 2 cheques uit

29 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Aan het einde van 2009 heeft Tafelronde 140 uit Papendrecht nog een cheque ter waarde van € 1000,- uitgereikt aan Stichting de Opkikker en het Diabetesfonds.

Stichting de opkikker zet zich in voor ernstig zieke kinderen en hun familie en gezin. Er worden grote en kleine wensen in vervulling gebracht. Ze bestaan in 2010 15 jaar en ze zijn een volledige vrijwilligersorganisatie. De kinderen en hun familie worden door ziekenhuizen voorgedragen. Binnen 6 weken krijgen ze dan een Opkikkerdag. Meer info: www.opkikker.nl

Het diabetesfonds bestaat uit 30 medewerkers en richt zich op het werven van gelden voor wetenschappelijk onderzoek en preventie voor diabetes. Tevens zijn ze een collectefonds. Er zijn in Nederland c.a. 1 miljoen mensen met diabetes. 25% daarvan weet het niet. Ieder jaar komen er 70.000 mensen bij die te maken krijgen met deze stofwisselingsziekte. Meer info: www.diabetesfonds.nl
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.