Gestolen auto

28 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft op zondagavond 27 december een 24-jarige man uit Oudenbosch aangehouden op de afrit N3/Papendrecht. Surveillerende agenten controleerden op de N3 het kenteken van het passerende voertuig. Hieruit bleek dat de auto als gestolen gesignaleerd staat. De bestuurder werd daarop aangehouden en ingesloten. Gezien het feit dat het voertuig werd gestolen in de omgeving Utrecht wordt de zaak aan dit politiekorps overgedragen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.